Dat Kláár werkt voor ondernemers onderschrijven onze tevreden klanten. Bent u ook tevreden of heeft u juist suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten!

default image

Mijn insteek is om zoveel mogelijk van mijn administratie zelf te verwerken. Vooral op gebied van het inboeken van facturen en het doen van de omzetbelasting. Administratie Kláár ondersteunt mij goed met de overige taken. Met het gunstige totaalpakket wordt mij veel administratieve last weggenomen en door het directe contact worden mijn vraagstukken direct beantwoord. Daarnaast werken zij samen met een netwerk van specialisten die zij inschakelen op het moment dat ingewikkelde kwesties zich voordoen. Hierdoor wordt een antwoord of advies altijd betrouwbaar en snel geleverd.
Na het opzetten van het systeem, is het slechts nog een kwestie van invullen en verwerken. Doordat het systeem alles verwerkt is het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om de omzetbelasting in te dienen, dit gebeurt met één druk op de knop. Daarnaast is het systeem waterdicht: zolang ik zelf de in- en verkoop goed bijhoud, schieten er geen facturen meer doorheen.

Joep Sanderslogo

14 oktober, 2016

Bij de start van ons nieuwe bedrijf Nibbles was duidelijk dat de administratie een belangrijk onderdeel van een goede bedrijfsvoering is. Voor ons was de beheersing van de kosten belangrijk terwijl we ook snel over de cijfers wilden kunnen beschikken.

In overleg met Kláár werd besloten om de dagelijkse administratieve zaken zoals, inkopen, verkopen, kas en bank zelf uit te gaan voeren. De fiscale zaken als loonadministratie, aangifte btw, aangifte vennootschapsbelasting en de jaarrekening laten wij aan de specialisten van Klaar over.

Door de administratie wekelijks bij te houden zijn onze financiële cijfers steeds up to date en volgen we alles op korte afstand. In geval van vragen over de administratie en/of boekingen staan de medewerkers van Kláár om die vragen samen met ons op te lossen.

Dat de fiscale zaken op de juiste manier en tijdig door de medewerkers van Kláár worden verwerkt en uitgevoerd geeft ons een geruststellend gevoel.

Een nieuw bedrijf dat werkt met een moderne digitale administratie, waarin een groot deel van de administratie digitaal wordt vastgelegd. Een goede basis om een nieuw restaurant te beginnen.

Nibbles eat drink socialize,
Uw gastheren Maarten en Mario.

24 juni, 2015

Als ondernemer zijn er veel zaken om alert op te zijn. Het doen van mijn administratie is niet mijn favoriete bezigheid. De verleiding om alles uit te besteden is daarom groot. Maar met het complete pakket van Kláár blijkt alles veel eenvoudiger en overzichtelijker te zijn dan uitbesteden. Mijn boekhouding, de facturering aan mijn klanten en mijn bankzaken sluiten naadloos op elkaar aan. Sinds ik werk met dit pakket bespaar ik tijd, geld én ik begin nog plezier te krijgen in de administratie ook.

Duco Scholtanus directeur Scholtanus Bedrijfsadvies 1 maart, 2014