Sluit nu je online boekhoudpakket af, het eerste half jaar gratis!

Start nu voor een jaar met online boekhouden via Kláár, dan krijg je het basispakket het eerste halfjaar cadeau! Na zes maanden betaal je € 29,- per maand voor het basispakket, eventueel aangevuld met het tarief passend bij de door jou gekozen modules. Wil je gebruik maken van deze aanbieding en daarmee € 174,- besparen? Meld je aan voor 30 juni 2018 en vraag naar de voorwaarden.

Een moment geduld aub.

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar boekhouden

Breng je periodiek een schoenendoos met facturen en bankafschriften naar je boekhouder op de hoek? Werk je met een dure adviseur, maar betwijfel je of dat wel nodig is? Je financiële administratie en belastingaangifte kun je met de online administratie software van Kláár eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar zelf doen. Het werkt extra gemakkelijk omdat je bij Kláár de hulp kunt inroepen van boekhoudprofessionals die je helpen als dat nodig is. Maar je kunt ook uitvoeren wat je zelf kunt, via de online administratie software.

Goedkoop e-administratie doen

Jij bepaalt dus wat je wel en niet zelf wilt doen en daarmee dus ook hoe goedkoop je jouw online administratie kunt voeren. Je online administratie is via de cloud altijd en overal te benaderen.

Lees meer over hoe je jouw online boekhoudpakket zelf samenstelt.