Aangifte kláár verzorgt jouw IB aangifte en haalt eruit wat erin zit!

  • Kijk je ieder jaar weer op tegen het doen van aangifte inkomstenbelasting?
  • Weet je niet waar je moet beginnen?
  • Twijfel je of je de aangifte correct invult?

Laat dan je aangifte IB verzorgen door Aangifte Kláár. Je hoeft in eerste instantie alleen maar 3 vragen te beantwoorden en je gegevens achter te laten. Wij nemen al snel contact met je op en laten je direct weten wat we precies van je nodig hebben.

Snel weten of je geld terug krijgt

Zodra wij alle gegevens compleet hebben, gaan we voor je aan de slag. Wij verzorgen dan binnen één dag je aangifte en laten je direct weten of je geld van de belastingdienst terug krijgt of moet bijbetalen.

Natuurlijk halen wij eruit wat erin zit! Zo weet je ieder jaar snel waar je aan toe bent, ben je zeker van een correcte aangifte en kun je je bezig houden met je werk.

Een moment geduld aub.

Eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar boekhouden

Breng je periodiek een schoenendoos met facturen en bankafschriften naar je boekhouder op de hoek? Werk je met een dure adviseur, maar betwijfel je of dat wel nodig is? Je financiële administratie en belastingaangifte kun je met de online administratie software van Kláár eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar zelf doen. Het werkt extra gemakkelijk omdat je bij Kláár de hulp kunt inroepen van boekhoudprofessionals die je helpen als dat nodig is. Maar je kunt ook uitvoeren wat je zelf kunt, via de online administratie software.

Goedkoop e-administratie doen

Jij bepaalt dus wat je wel en niet zelf wilt doen en daarmee dus ook hoe goedkoop je jouw online administratie kunt voeren. Je online administratie is via de cloud altijd en overal te benaderen.

Lees meer over hoe je jouw online boekhoudpakket zelf samenstelt. Of vraag hier een gratis 6 maanden proefperiode aan.